Алмазне свердління/буріння у Львові 

Алмазне свердління або буріння — це однакові слова, синоніми, якими можна називати один і той же процес. Алмазне свердління у Львові виконується професійним і сучасним обладнанням досвідченою компанією  “HINIX”, яка пропонує безліч послуг, пов’язаних з алмазною різкою і свердлінням. 

Алмазне свердління — унікальна технологія, котра була створена завдяки відкриттю, яке показало, що алмаз — щільна порода, здатна впоратися з будь-якою поверхнею, при цьому акуратно розрізавши і розділивши її на частини. Сьогодні використовується алмазне напилення на коронках, яке дозволяє рівномірно розрізати матеріал і створювати отвори без сколів і тріщин. 

Сфера застосування алмазного свердління/буріння у Львові 

Алмазне свердління/буріння у Львові може застосовуватися для створення отворів, прокладання комунікацій: 

  • газопостачання; 
  • вентиляції; 
  • кондиціонування; 
  • водопостачання; 
  • каналізації; 
  • опалення; 
  • електропостачання. 

Також алмазне буріння у Львові може використовуватися для буріння фундаменту або створення акуратних ніш в бетонних стінах. 

Організаційні моменти 

Для того щоб виконати роботи по алмазному бурінню/свердлінню у Львові, необхідно: 

  • підключити обладнання до електричної мережі; 
  • підвести до місця роботи технічну воду. 

Існує два методи роботи алмазним методом: сухий і мокрий. Перший варіант передбачає здійснення буріння без використання води, а другий – з її використанням. 

Унікальні технології алмазного буріння/свердління у Львові 

Алмазне буріння – унікальний метод, завдяки якому відсутня ударна сила і вібрації в конструкції, тому свердління залізобетонних стін виконується швидко і якісно.

Сухий метод алмазного буріння/свердління у Львові використовується для прокладання комунікаційних отворів в приміщеннях, в яких зроблені ремонти і роботи необхідно виконати гранично акуратно. Завдяки унікальній конструкції під час сухого способу буріння весь пил потрапить в пилосос і не осідає на поверхнях. 

Вартість робіт 

Ціна на виконання робіт уточнюється для кожного клієнта індивідуально, оскільки на вартість послуги, що надається, може вплинути: 

  • кількість виконуваних отворів, а також їх діаметр;
  • твердість матеріалу, в якому проводяться роботи; 
  • напрямок сверла і кут робіт; 
  • можливість використання підведення води і електроенергії. 

Варто відзначити, що з цінами на послуги можна ознайомитись в прайс-листі, а більш детальну суму можна дізнатися, тільки викликавши майстра на об’єкт. 

Переваги алмазного буріння свердління у Львові 

Тепер для виконання буріння або свердління бетонних стін не потрібно використовувати гучні, потужні і ударні інструменти, які не завжди точно створюють отвори. Завдяки алмазному методу можна виконувати швидко і якісно отвори, які мають різну глибину і діаметр. 

До основних переваг методу варто віднести. 

  1. Невеликі габарити установки, тому складні роботи можуть виконуватися в будь-якому куточку країни.
  2. Багатофункціональність. Можна виконувати роботи під кутом у вертикальному і горизонтальному положенні.
  3. Високий рівень безпеки. Під час використання алмазного свердління немає вібрацій, тому в матеріалі не виникає тріщин. 
  4. Мінімальна кількість пилу і бруду, оскільки при мокрому методі буріння пил осідає на підлогу, а на бур подається вода, і вона не дає пилу поширюватися. При сухому методі пил поглинається спеціальним пилососом. 
  5. Устаткування працює менш шумно, ніж звичний ударний інструмент. 
  6. Виконуються роботи досить швидко, при цьому створюючи отвори різної глибини і діаметру. 
  7. Точність виконання робіт. Завдяки тому, що алмазний бур свердлить рівномірно і без сколів, отвір виходить заданого розміру і діаметру. 

Компанія  “HINIX”  пропонує алмазне буріння/свердління у Львові за доступною ціною з використанням сучасних і безпечних технологій! Чи готові замовити послугу? Тоді варто зв’язатися з менеджером нашої компанії  “HINIX”  за вказаним на сайт номером телефону.

Наши телефоны:

☎(096)188-25-25 (Viber)
☎(093)050-25-25
☎(066)622-25-25

Работаем во всех городах Украины:

Кременчуг, Киев, Винница, Кропивницкий, Запорожье, Ивано-Франковск, Луцк, Львов, Николаев, Одесса, Полтава, Ровно, Днепр, Сумы, Тернополь, Ужгород, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Белая Церковь, Белогородка, Березовка, Бобрица, Борисполь, Боярка, Бровары, Буча, Васильков, Вита-Почтова, Вишеньки, Ворзель, Вышгород, Гатное, Глеваха, Гнедин, Гора, Гореничи, Гостомель, Зазимье, Иванковичи, Иванков, Ирпень, Княжичи, Козин, Колонщина, Крушинка, Крюковщина,Лебедевка, Лесники, Летки, Лютеж, Мила, Немешаево, Новоселки, Новые Безрадичи, Новые Петровцы, Осещина, Петровское, Петропавловская Борщаговка, Плюты, Погребы, Подгорцы, Процев, Рожны, Романков, Рославичи, Софиевская Борщаговка, Старые Безрадичи, Стоянка, Счастливое, Тарасовка, Ходосовка, Хотов, Хотяновка.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

65 + = 66

Сверление бетона Киев

Сверление бетона Киев Для того чтобы выполнить сложные строительные работы по созданию отверстий в стене, необходимо иметь не только большой ...

Алмазное сверление Киев

Алмазное сверление Киев Компания Hinix лидирующий представитель строительных услуг в Киеве и Киевской области. Основным вектором работы компания выбрала алмазное ...

Алмазная резка бетона Киев

Алмазная резка бетона Киев Данная технология обработки монолита, бетона или железобетона уже много лет внедрена в комплекс услуг компании «HINIX» ...
Позвонить