Алмазне свердління пінобетону в Черкасах 

Пінобетон — будівельний матеріал, зовні схожий на звичний бетон, що відрізняється пористістю. Матеріал характеризується екологічністю, легкістю кладки, швидкістю виконання робіт. Але щоб зробити в ньому отвір, необхідно скористатися технікою, яка не порушить цілісність пінобетону і дозволить виконати роботи акуратно. 

Компанія  “HINIX” готова запропонувати якісне виконання отворів будь-якого діаметру завдяки використанню методу алмазного свердління пінобетону в Черкасах. 

Чому варто вибрати нас 

Компанія  “HINIX” надає послуги по всій території країни і пропонує виконання алмазного свердління піноблоку в Черкасах в зручний час для клієнта, можливе виконання робіт під ключ. 

Перед початком співпраці підписується договір, обговорюється вартість робіт і складається чіткий план дій. 

Вартість послуг на алмазне свердління піноблоку в Черкасах розраховується індивідуально для кожної людини, оскільки обсяг робіт, складність виконання поставлених завдань різноманітна. Ми пропонуємо увазі прайс-лист, завдяки якому можна порахувати приблизну вартість робіт. 

Де можна застосувати алмазне свердління піноблоку 

Алмазне свердління піноблоку в Черкасах можна використовувати в будь-якій сфері будівництва для прокладання різних комунікацій: 

  • газопостачання; 
  • водопостачання; 
  • каналізаційних труб; 
  • опалення; 
  • електричних мереж. 

Алмазне свердління піноблоку – більш щадний спосіб створення отворів під комунікації або вентиляцію, оскільки коронка з алмазним напиленням рівномірно проникає вглиб стіни і не псує цілісність пористого матеріалу.

Переваги алмазного свердління піноблоку 

Завдяки застосуванню алмазного свердління піноблоку в Черкасах можна не тільки відмовитися від ударної руйнівної сили і вібрації, а також від: 

  • зайвого шуму; 
  • бруду і пилу; 
  • обробки країв отвору. 

Варто відзначити, що виконується алмазне буріння піноблоку в Черкасах за допомогою професійного обладнання та алмазних коронок, які дозволяють виконувати роботи під кутом в 45 або 90 градусів, а також дають можливість виконувати роботи як в горизонтальній площині, так і у вертикальній. 

Методи свердління 

Існує два методи свердління: мокрий, під час якого подається вода на коронку для її охолодження, і сухий, де прорізування відбувається з допомогою алмазної коронки, яка охолоджується завдяки постійній подачі повітря. 

Обидва методи вважаються універсальними, простими і безпиловими, оскільки в першому випадку пил осідає на підлогу завдяки волозі, яка поглинається промисловим пилососом, а в другому випадку під час буріння пил відразу потрапляє в будівельний пилосос і не поширюється по кімнаті. 

Висновок 

Для того щоб виконати роботи акуратно, швидко і якісно досить запросити для виконання алмазного свердління піноблоку в Черкасах фахівців нашої компанії  “HINIX”, які за лояльну вартість допоможуть створити отвори будь-якої глибини, діаметра і кута нахилу.

Чи готові  ви отримати професійну допомогу? Тоді телефонуйте за контактним номером телефону і замовляйте послугу алмазного свердління піноблоку у нас!

Наши телефоны:

☎(096)188-25-25 (Viber)
☎(093)050-25-25
☎(066)622-25-25

Работаем во всех городах Украины:

Киев, Винница, Кропивницкий, Запорожье, Ивано-Франковск, Луцк, Львов, Николаев, Одесса, Полтава, Ровно, Днепр, Сумы, Тернополь, Ужгород, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Белая Церковь, Белогородка, Березовка, Бобрица, Борисполь, Боярка, Бровары, Буча, Васильков, Вита-Почтова, Вишеньки, Ворзель, Вышгород, Гатное, Глеваха, Гнедин, Гора, Гореничи, Гостомель, Зазимье, Иванковичи, Иванков, Ирпень, Княжичи, Козин, Колонщина, Крушинка, Крюковщина,Лебедевка, Лесники, Летки, Лютеж, Мила, Немешаево, Новоселки, Новые Безрадичи, Новые Петровцы, Осещина, Петровское, Петропавловская Борщаговка, Плюты, Погребы, Подгорцы, Процев, Рожны, Романков, Рославичи, Софиевская Борщаговка, Старые Безрадичи, Стоянка, Счастливое, Тарасовка, Ходосовка, Хотов, Хотяновка.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

− 2 = 3

Сверление бетона Киев

Сверление бетона Киев Для того чтобы выполнить сложные строительные работы по созданию отверстий в стене, необходимо иметь не только большой ...

Алмазное сверление Киев

Алмазное сверление Киев Компания Hinix лидирующий представитель строительных услуг в Киеве и Киевской области. Основным вектором работы компания выбрала алмазное ...

Алмазная резка бетона Киев

Алмазная резка бетона Киев Данная технология обработки монолита, бетона или железобетона уже много лет внедрена в комплекс услуг компании «HINIX» ...
Позвонить